fbpx

Авицена Лабораторија ве поканува на Женска Трка – Скопски Маратон 2016

Во недела на 10-ти Април 2016, како дел од промотивните трки на Виз Eр Скопски Маратон 2016, ќе се одржи Четвртата по ред ЖЕНСКА ТРКА.

Како институција која секогаш се грижи за унапредување на здравјето и ги поддржува спортот и здравите навики, Авицена Лабораторија ќе биде дел од овој настан. Повелете на нашиот промо пулт во Градски парк кај Школка во недела. Повеќе информации за настанот прочитајте на следниов линк:

http://skopskimaraton.com.mk/zenskatrka2016