fbpx

PCR тест за COVID-19 отсега и во недела

Почнувајќи од 16.05.2021 Авицена Лабораторија во Скопје, населба Тафталиџе започнува со работа и во недела, ден кој досега беше неработен за нашите лаборатории.

Лабораторијата во Тафталиџе, им стои на располагање во недела на сите пациенти кои имаат потреба да направат молекуларен RT-PCR тест за COVID-19 на пунктовите на отворено од 08.00 часот наутро до 13.00 часот.

Резултатите ќе се издаваат истиот ден и можат во оргинална форма да се подигнат на истите пунктови. 

Цена на молекуларен RT-PCR тест за COVID-19: 2600 денари

Закажувањето  на термин се врши преку телефонските линии:  071/278-529,  078/218-731,  071/269-623 и 072/319-850

  Бесплатен превод на резултатите на Англиски јазик

  Подигнување на резултатите во оргинална форма истиот ден на пунктовите