Известување за намалени цени на анализи

Почитувани,

Ве информираме дека почнувајќи од 01.06.2018 год., цените на дел од микробиолошките анализи за детекција на Chlamydia trachomatis е се намалени и изнесуваат:

 

    Брис од око за Chl.trachomatis - 700,00 ден.

    Брис од Л+Д око за Chl.trachomatis - 1000,00 ден.

    Генитален брис (цервикс.уретра) за Chl.trachomatis - 700,00 ден.

    Урина за Chl.trachomatis -700,00 ден

 

Методата која се работи во микробиолошката лабораторија во Авицена Лабораторија е директна имунофлуоресценција, која преставува златен стандард за детекција на антигенот на Chl.trachomatis во бараниот примерок и овозможува неспоредливо висока сензитивност и специфичност на тестирањето.

 

За какви било дополнителни информации или прашања, слободно контактирајте нѐ на нашите телефони 02/3079-700 или посетете ја www.avicenalab.com.mk.

 

Со почит,

Тимот на ПЗУ Авицена Лабораторија