Известување за промена на цена на основен пакет лабораториски анализи во Тетово

Ве информираме дека од 01.05.2019 год. во Авицена Лабораторија (Тетово), промотивната цена (175,00 денари) на основниот пакет лабораториски анализи е променета и повеќе не важи. Во продолжение следат новите цени на основните пакети:

 

ОСНОВЕН ПАКЕТ

ХЕМАТОЛОШКИ СТАТУС

          Крвна слика со диференцијална крвна слика

          Седиментација на еритроцити

          Хемоглобин

          Хематокрит

УРИНАРЕН СТАТУС со седимент

ГЛУЦИДЕН СТАТУС

          Глукоза во серум (Гликемија)

ЛИПИДЕН СТАТУС

          Вкупен холестерол

          Триглицериди

ДЕГРАДАЦИОНИ ПРОДУКТИ

          Уреа во серум

          Креатинин во серум

НОВА ЦЕНА   320,00 ден

 

ОСНОВЕН ПАКЕТ (проширен)

ХЕМАТОЛОШКИ СТАТУС

          Крвна слика со диференцијална крвна слика

          Седиментација на еритроцити

          Хемоглобин

          Хематокрит

УРИНАРЕН СТАТУС СО СЕДИМЕНТ

ГЛУЦИДЕН СТАТУС

          Глукоза во серум (Гликемија)

ЛИПИДЕН СТАТУС

          Вкупен холестерол

          Триглицериди

ДЕГРАДАЦИОНИ ПРОДУКТИ

          Уреа во серум

          Креатинин во серум

ЕНЗИМСКИ СТАТУС

          AST - Аспартат аминотрансфераза

          ALT - Аланин аминотрансфераза

ЕЛЕКТРОЛИТЕН СТАТУС - во серум

         Серумско железо (Fe)

НОВА ЦЕНА  520,00 ден

 

За какви било дополнителни информации или прашања, слободно контактирајте нѐ на нашите телефони 044/355-550 или посетете ја www.avicenalab.com.mk.

Со почит,

 

Тимот на ПЗУ Авицена Лабораторија