Информација за работно време (11 Октомври)

Ве информираме дека по повод претстојниот празник, во петок (11.10.2019 г.) Авицена Лабораторија ќе работи со изменето работно време:

 

Локација 1 (нас. Тафталиџе)

Петок 🕗 08.00-14.00 часот

Сабота 🕗 08.00-14.00 часот

 

Локација 2 (нас. Аеродром)

Петок 🕗 08.00-13.00 часот

Сабота 🕗 08.00-14.00 часот

 

Локација 3 (Тетово)

Петок 🕗 08.00-14.00 часот

Сабота 🕗 08.00-14.00 часот