Од среда (17.06.2020г.) тестови за COVID-19 само со закажување

Ве информираме дека  од 17 Јуни 2020 година (среда), ТЕСТОВИТЕ ЗА COVID-19 СЕ РАБОТАТ САМО СО ПРЕТХОДНО ЗАКАЖАН ТЕРМИН.

Овој начин се воведе со цел да се намали времето на чекање и да се зголеми ефикасноста на целокупниот процес.

Закажување на термини и земање примероци за тест за COVID-19, се врши секој работен ден и сабота, од 08.00 - 18.00 часот, само во лабораторијата во населба Тафталиџе, на следните телефони:

     071/278-529

     078/218-731

Сите информации во врска со тестовите за COVID-19 можете да ги прочитате на следниот линк:

Прочитај повеќе за COVID-19 тестовите