Ново! Поединечни тестови за детекција на грип во Авицена Лабораторија

Ве информирамe дека од 06.02.2019 г., во Авицена Лабораторија се достапни ПОЕДИНЕЧНИ ТЕСТОВИ ЗА ВИРУСОТ НА ГРИП.

 

* Тест за Influenza А IgM – 500,00 ден.

* Тест за Influenza B IgM – 500,00 ден.

* Пакет тест за Influenza A + B IgM – 850,00 ден.

 

Потребен примерок: полна крв (венска или капиларна крв)

Метод: индиректна имунофлуоресценција