Закажете тестирање

Тестовите се работат само во лабораторијата во населба Тафталиџе во Скопје и во Тетово секој работен ден и сабота, од 07.00 до 19.00 часот.

 

                                 ТЕЛЕФОНИ ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ TEСТ ЗА COVID-19 

 

📞 071/278-529 

📞 078/218-731 

 

СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН И САБОТА ОД 07:00 ДО 19:00 ЧАСОТ