Sign In

Sign In

Link

I/e nderuar,

që t’i ndërmerrni rezultatet nga pacientët tuaj, është e nevojshme që të lajmëroheni, me vendosjen e emrit tuaj të përdoruesit dhe fjalëkalimit në fushat më poshtë.

Nëse nuk keni emër përdoruesi dhe fjalëkalim, Ju lutem dërgoni mesazh (në të cilin do ta përmendni emrin dhe mbiemrin tuaj dhe e-mail), në këtë e-mail: support@avicenalab.com.mk dhe do t’ju përgjigjemi në afatin sa më të shkurtër të mundshëm. Ju faleminderit për bashkëpunimin.

Me respekt,

Ekipi i Laboratorit Avicena.