BABYTEST Plus/Advanced me mundësi pagese në 3, 6, 9 dhe 12 këste pa kamatë

Të nderuar,

Ju informojmë që nga data 10.01.2019 testi BABYTEST Plus/Advance mund të paguhet në 3, 6, 9 dhe 12 këste pa kamatë.

Bëhet fjalë për testin prenatal joinvasiv më të kompletuar në treg për detektim të çrregullimeve të kromozomeve me analizë të ADN-së së fetusit nëpërmjet gjakut të nënës.

BabyTest Plus - 33.200,00 MKD

BabyTest Advanced - 36.900,00 MKD