Njoftim për LOKACION TË RI në lagj. Aerodrom

Të nderuar,

 

Ju informojmë që LOKACIONI I RI i Laboratorit Avicena (prapa kafe Trend) në bul. Jane Sandanski nr. 48, FILLOI ME PUNË nga data 14.12.2018 (të premte) me këtë orar pune:

 

   Të hënë - Të premte:  Ora 07.00 - 19.00

 

   Të shtunë:  Ora 08.00 - 14.00

 

 

Numri i telefonit dhe adresa e-mail mbeten të pandryshuara:

 

    Tel.  02 2477 345

 

    E-mail.   lab2@avicenalab.com.mk  

 

Laboratori në TRI BISERI me adresë në bul. Jane Sandanski nr. 7, lok, 4 NUK DO TË PUNOJË MË.

 

Për çfarëdo lloj informacioni ose pyetje shtesë, na kontaktoni në numrat tanë të telefonit 02/3079-700 dhe 02/247-7345 ose e vizitoni adresën e internetit www.avicenalab.com.mk.

 

Me respekt,

 

 

Ekipi i Laboratorit Avicena