fbpx

TESTE IMUNOLOGJIKE PËR PËRCAKTIMIN KUANTITATIV TË ANTITRUPAVE IgM+IgA dhe IgG NDAJ SARS CoV-2

TESTE IMUNOLOGJIKE PËR PËRCAKTIMIN KUANTITATIV TË ANTITRUPAVE IgM+IgA dhe IgG NDAJ SARS CoV-2

цена 1800