fbpx

Test PCR për COVID-19 nga tani edhe të dielave

Duke filluar nga data 16.05.2021 Laboratori Avicena në Shkup, lagja Taftalixhe fillon me punë edhe të dielave, ditë që deri tani ishte ditë pushim për laboratorët tanë.

Laboratori në Taftalixhe, është në dispozicion të dielave për të gjithë pacientët që kanë nevojë për të kryer test molekular RT-PCR për COVID-19 në punktet në hapësirë të hapur nga ora 08.00 në mëngjes deri në orën 13.00.

Rezultatet do të lëshohet të njëjtën ditë dhe mund të merren në formë origjinale në të njëjtat punkte.

Çmimi i testit molekular RT-PCR për COVID-19: 2600 denarë

Prenotimi i termineve kryhet nëpërmjet linjave të telefonit:  071/278-529,  078/218-731,  071/269-623 dhe 072/319-850

  Përkthim pa pagesë i rezultateve në gjuhën angleze

  Marrja e rezultateve në formë origjinale të njëjtën ditë në punktet.