fbpx

NGJARJE I RISI

01.08.2022

PROMOCIONALE: Kontroll i antitrupave IgG ndaj COVID-19 – 800 denarë

06.07.2022

LOKACIONI I RI! Komuna Kisella Vodë

02.06.2022

Veracity – Mundësi pagese me 3, 6, 9 dhe 12 këste pa interes

27.05.2022

Laboratori Avicena mori një Çertifikatë Mirënjohjeje për projektin “Ne kontribuojmë dhe kujdesemi” donacion prej 5000 analizash laboratorike PCR për COVID-19

25.05.2022

Raportimi për të dielën – ditë jopune

LOKACIONI I RI!

Komuna Kisella Vodë

Lexo më shumë

NGJARJE I RISI

01.08.2022

PROMOCIONALE: Kontroll i antitrupave IgG ndaj COVID-19 – 800 denarë

06.07.2022

LOKACIONI I RI! Komuna Kisella Vodë

02.06.2022

Veracity – Mundësi pagese me 3, 6, 9 dhe 12 këste pa interes

27.05.2022

Laboratori Avicena mori një Çertifikatë Mirënjohjeje për projektin “Ne kontribuojmë dhe kujdesemi” donacion prej 5000 analizash laboratorike PCR për COVID-19

25.05.2022

Raportimi për të dielën – ditë jopune

I RI!

Testi gjenetik për infertilitetin mashkullor

Lexo më shumë

NGJARJE I RISI

01.08.2022

PROMOCIONALE: Kontroll i antitrupave IgG ndaj COVID-19 – 800 denarë

06.07.2022

LOKACIONI I RI! Komuna Kisella Vodë

02.06.2022

Veracity – Mundësi pagese me 3, 6, 9 dhe 12 këste pa interes

27.05.2022

Laboratori Avicena mori një Çertifikatë Mirënjohjeje për projektin “Ne kontribuojmë dhe kujdesemi” donacion prej 5000 analizash laboratorike PCR për COVID-19

25.05.2022

Raportimi për të dielën – ditë jopune

VERAgene

Gjenerata e fundit e testit prenatal joinvaziv

Lexo më shumë

NGJARJE I RISI

01.08.2022

PROMOCIONALE: Kontroll i antitrupave IgG ndaj COVID-19 – 800 denarë

06.07.2022

LOKACIONI I RI! Komuna Kisella Vodë

02.06.2022

Veracity – Mundësi pagese me 3, 6, 9 dhe 12 këste pa interes

27.05.2022

Laboratori Avicena mori një Çertifikatë Mirënjohjeje për projektin “Ne kontribuojmë dhe kujdesemi” donacion prej 5000 analizash laboratorike PCR për COVID-19

25.05.2022

Raportimi për të dielën – ditë jopune

Arsyet e shumta

- një zgjidhje!

Paneli i alergjive

NGJARJE I RISI

01.08.2022

PROMOCIONALE: Kontroll i antitrupave IgG ndaj COVID-19 – 800 denarë

06.07.2022

LOKACIONI I RI! Komuna Kisella Vodë

02.06.2022

Veracity – Mundësi pagese me 3, 6, 9 dhe 12 këste pa interes

27.05.2022

Laboratori Avicena mori një Çertifikatë Mirënjohjeje për projektin “Ne kontribuojmë dhe kujdesemi” donacion prej 5000 analizash laboratorike PCR për COVID-19

25.05.2022

Raportimi për të dielën – ditë jopune

VERACITY

Rezultate që mund t'i besoni!

Lexo më shumë

VERAgene

Gjenerata e fundit e testit prenatal joinvaziv

2000000

Pacientë të kënaqur

120

Të punësuar

16

Vite përvojë

4

Laboratorë

MEDIAT SOCIALE