Детско катче

Во рамките на Авицена Лабораторија, постои посебен дел – Детско катче наменето за децата и нивните родители.

Се состои од приемен дел, чекална и просторија наменета за земање крв и друг материјал исклучиво за деца. Со ова се овозможува децата да немаат никаков контакт со возрасните пациенти во нашата лабораторија.

Просторијата за земање материјал и Детското катче се соодветно опремени и прилагодени за потребите и интересите на децата од најразлична возраст, со што престојот во лабораторија е исполнет со забава, игра и смеа.

Авицена Лабораторија и понaтаму ќе продолжи со посебно внимание да се грижи за најмалите. Се надеваме дека на овој начин Вашите деца ќе добијат нова слика за посетата на нашата лабораторија.

ВАЖНА НАПОМЕНА:

* Заради спроведување и одржување на сите превентивни и заштитни мерки за спречување на ширење нa COVID-19, следејќи ги препораките на надлежните институции, детското катче привремено не е во функција.

Локација 1 - Скопје

Бул. 8-ми Септември бр. 2, лок. 1, 1000 Скопје
+389 2 3179 001
lab@avicenalab.com.mk
Понеделник-Петок: 07:00-19:30 | Сабота: 07:00-14:00 (до 19:00 само за COVID-19)

Локација 2 - Скопје

Бул. Јане Сандански бр. 48, 1000 Скопје
+389 2 2477 345
lab2@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00 - 14:00 | Сабота: 08:00 - 14:00

Локација 3 - тетово

Бул. Благоја Тоска бр.222, 1200 Тетово
+389 44 355 550; +389 44 355 551
labtetovo@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00-14:00 | Сабота: 07:30 - 14:00