fbpx

-10% попуст на приватни анализи со NLB Club

Авицена Лабораторија во соработка со NLB banka и NLB Club на сите свои клиенти кои поседуваат NLB Club картичка им овозможува -10% попуст на приватни анализи достапни во Авицена Лабораторија.

Попустот може да се искористи во сите лаборатории на Авицена, едноставно со само приложување на вашата NLB Club картичка.

Подетално можете да прочитате на веб-страната на NLB Club.

*Попустот важи за сите приватни анализи достапни во Авицена Лабораторија освен молекуларните и биохемиски анализи за COVID-19, и генетските анализи: BabyTest Plus, BabyTest Advanced, Mama Gene, OncoGene, ЕpilepsyGene Profile, Cardio GeneProfile, Preconception GeneProfile.