fbpx

Работно време 28.8.2023

Почитувани клиенти,

Сакаме да ве известиме дека во пресрет на празникот на 28.8.2023 (понеделник), ќе работи единствено нашата дежурна лабораторија во Скопје населба Тафталиџе со работно време од:

07:00 – 14:00 часот

За останатите локации 28.8.2023 е неработен ден.

На 29.08.2023 (вторник) нашите лаборатории продолжуваат со редовно работно време.