Работно време 18.06.2021

Почитувани клиенти,

Сакаме да ве известиме дека поради престојниот празник на 18.06.2021 година, Авицена Лабораторија ќе работи со изменето работно време на сите локации.

Локација 1: Тафталиџе, бул. 8-ми Септември

Работно време редовна лабораторија: 07:00 – 14:00 часот

Работно време COVID-19 лабораторија: 07:00 – 14:00 часот

Ултрабрз молекуларен PCR тест за COVID-19: 08:00 – 14:00 часот

Локација 2: Аеродром, бул. Јане Сандански

Работно време: 07:00 – 13:00 часот

Локација 3: Тетово, бул. Благоја Тоска

Работно време редовна лабораторија: 07:00 – 13:00 часот

Работно време COVID-19 лабораторија: 07:00 – 13:00 часот

Во сабота 19.06.2021 нашите лаборатории продолжуваат со редовно работно време.

Локација 1 - Скопје

Бул. 8-ми Септември бр. 2, лок. 1, 1000 Скопје
+389 2 3179 001
lab@avicenalab.com.mk
Понеделник-Петок: 07:00-19:30 | Сабота: 07:00-14:00 (до 19:00 само за COVID-19)

Локација 2 - Скопје

Бул. Јане Сандански бр. 48, 1000 Скопје
+389 2 2477 345
lab2@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00 - 14:00 | Сабота: 08:00 - 14:00

Локација 3 - тетово

Бул. Благоја Тоска бр.222, 1200 Тетово
+389 44 355 550; +389 44 355 551
labtetovo@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00-14:00 | Сабота: 07:30 - 14:00