fbpx

Работно време 8.9.2022

Почитувани клиенти,

Сакаме да ве известиме дека поради празникот за Денот на независноста во нашата држава, на 8.9.2022 година, Авицена Лабораторија ќе работи со променето работно време на сите локации:

ЛОКАЦИЈА 1: СКОПЈЕ, НАСЕЛБА ТАФТАЛИЏЕ

РАБОТНО ВРЕМЕ НА ЛАБОРАТОРИЈАТА 8.9.2022 (ЧЕТВРТОК) – 07:00-14:00ч.

COVID-19 PCR и брзи антигенски тестови од 7 до 14 часот.

ЛОКАЦИЈА 2: СКОПЈЕ, НАСЕЛБА АЕРОДРОМ

НЕРАБОТЕН ДЕН

ЛОКАЦИЈА 3: СКОПЈЕ, НАСЕЛБА КИСЕЛА ВОДА

НЕРАБОТЕН ДЕН

ЛОКАЦИЈА 4: ТЕТОВО

РАБОТНО ВРЕМЕ НА ЛАБОРАТОРИЈАТА 8.9.2022 (ЧЕТВРТОК) – 07:00-13:00ч.

COVID-19 PCR од 7 до 11 часот, и брзи антигенски тестови од 7-13 часот.