fbpx

Работно време 19.1.2023 (Водици)

Почитувани клиенти,

Сакаме да ве информираме дека поради празникот Водици на 19.1.2023 Авицена Лабораторија ќе работи со изменето работно време

ЛАБОРАТОРИЈА ТАФТАЛИЏЕ

Работно време од 7 – 14 часот

ЛАБОРАТОРИЈА АЕРОДРОМ

НЕРАБОТЕН ДЕН

ЛАБОРАТОРИЈА КИСЕЛА ВОДА 

НЕРАБОТЕН ДЕН

ЛАБОРАТОРИЈА ТЕТОВО

Работно време од 7 – 13 часот

Нашите лаборатории продолжуваат со редовно работно време на 20.1.2023 (петок)