Најава за доктори

Најава за доктори

Почитуван/а, 

за да ги преземете резултатите од Вашите пациенти, потребно е да се најавите, со внесување на Вашето корисничкото име и лозинка во полињата подолу. 

Доколку немате корисничко име и лозинка, Ве молиме пратете порака (во која ќе ги наведете Вашето име и презиме и e-mail),на следниов e-mail: support@avicenalab.com.mk и ќе Ви одговориме во најкус можен рок. 

Ви благодариме на соработката.

Со почит, 
Тимот на Авицена Лабораторија.