Важно известување за ново работно време!

Ве известуваме дека, по барање на нашите пациенти, почнувајќи од понеделник 7.11.2016 год. ПЗУ Авицена Лабораторија (само во нас.Тафталиџе) ќе почнува со работа од 07.00 часот наутро секој работен ден.

 

Од 07.11.2016 год., работното време ќе биде:

Понеделник-петок: 07.00-19.30 часот

Сабота: 08.00-15.00 часот