Информација за работното време за месеците јули и август

Ве информираме дека почнувајќи од 13.07.2020 г. (понеделник) па до 04.09.2020 г. (понеделник), Авицена Лабораторија ќе работи со изменето летно работно време на сите 3 локации:

 

Локација 1 (нас. Тафталиџе)

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТОК

Работно време од 07.00 - 19.30 часот

САБОТА 

Работно време од 07.00 - 14.00 часот, за сите пациенти 

Работно време од 07.00 - 19.00 часот, за тестови за COVID-19

 

Локација 2 (нас. Аеродром)

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТОК

Работно време од 07.00 - 14.00 часот

САБОТА

Работно време од 08.00 - 14.00 часот

 

Локација 3 (Тетово)

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТОК

Работно време од 07.00 - 14.00 часот

САБОТА

Работно време од 08.00 - 14.00 часот