Известување за намалување на цена на лабораториска услуга – ДОМАШНА ПОСЕТА

Почитувани,

Ве информираме дека од 21.11.2016 (понеделник), цената на лабораториската услуга „ДОМАШНА ПОСЕТА“ е намалена и ќе изнесува 300,00 денари на територијата на град Скопје и 200,00 денари на територијата на град Тетово.

За какви било дополнителни информации или прашања, слободно контактирајте нѐ на нашите телефони 02 3179 001 или посетете ја www.avicenalab.com.mk.

Со почит

тимот на ПЗУ Авицена Лабораторија