Видео за доктори за преземање резултати

Ексклузивна и уникатна можност за лекарите. Преземање на резултатите на своите пациенти на брз и едноставен начин, со логирање на веб страната.

За да ги преземете резултатите од Вашите пациенти, потребно е да се најавите, со внесување на Вашето корисничко име и лозинка на следниов линк.

Доколку немате корисничко име и лозинка, Ве молиме пратете порака (во која ќе ги наведете Вашето име и презиме и e-mail),на следниов e-mail: support@avicenalab.com.mk и ќе Ви одговориме во најкус можен рок.