Нов ултра брз молекуларен PCR тест за COVID-19, со резултат за 1 час

Од денес 08.01.2021 година, во Авицена лабораторија (нас.Тафталиџе) е достапен нов ултра брз молекуларен PCR тест за COVID-19 со кој ги добивате вашите резултати за само 1 час.

Издадените резултати одговараат на интернационалните барања за патување на различни земји. Тестот е национално и меѓународно признат за патување и се издава со бесплатен превод на англиски јазик. Ве молиме напоменете при посетата на лабораторијата.

Новиот ултра брз молекуларен PCR тест се изработува единствено во лабораторијата во нас. Тафталиџе со претходно закажан термин на телефонските броеви:

📞 071/278-529 

📞 078/218-731 

📞 071/269-623 

📞 072/319-850 

Цена на тестот: 5200 денари

Сите останати тестови за COVID-19, со намалените цени можете да го погледнете овде