ОБЈАВА ЗА НОВИ АНАЛИЗИ

Ве информираме дека во Авицена Лабораторија редовно почнаа да се работат следните анализи:

- Детекција и типизација на Herpes Simplex Virus ( тип 1 и 2 ) од брис.

- AMH / MIS ( Anti Mullerian Hormone) - одредување на концентрација на AMH хормон во крвта.

- 25 - Hidroxy - Vitamin D Direct - одредување на концентрација на Витамин Д во крвта.

За секакви дополнителни информации слободно контактирајте не на нашиот тел. 02/3179-001 или на нашиот e-mail: lab@avicenalab.com.mk.