Станете дел од тимот на Авицена Лабораторија! Нови огласи за вработување

Авицена Лабораторија, сертифицирана и акредитирана лабораторија согласно стандардот MKC EN ISO 15189:2013 распишува оглас за следните работни позиции:

Доктор специјалист по медицинска биохемија

Оператор во контакт центар - Скопје

Доколку сте заинтерисирани да станете дел од нашиот тим, Ве молиме доставете ја Вашата професионална биографија на e-mail: kariera@avicena.com.mk со назнака работната позиција за која аплицирате.

Огласите се активни 7 (седум) дена од објавувањето