Laboratori Avicena (Taftalixhe) me tre punkte shtesë

në hapësirë të hapur për marrjen e mostrave (brisit) për COVID-19

Нов, проширен генетски тест за тромбоза

За детекција на мутации на 12 гени поврзани со тромбоза

Тест за неутрализирачки IgG антитела кон SARS-CoV-2 од производителот SIEMENS

Откривање на специфичен имунолошки одговор по вакцинација

Gara e Femrave Avicena 2021

do të mbahet më datën 5 shtator të vitit 2021

BABYTEST Plus/Advanced

me mundësi pagese në 3, 6, 9 dhe 12 këste pa kamatë

Test molekular PCR ultra i shpejtë për COVID-19

Rezultat për vetëm 1 orë!

НАЈСОВРЕМЕНИ АЛЕРГОТЕСТОВИ

Откријте ја вистинската причина за Вашата алергија

Bëhuni pjesë e stafit të Laboratorit Avicena!

Njoftime të reja për punësim

Bisedë me dr. Branko Jaglikovski

Specialist për biokimi mjekësore në Laboratorin Avicena

Analizë e re - prokalcitoninë

Bëni dallimin ndërmjet infeksionit bakterial dhe atij viral

НОВ PCR ТЕСТ ЗА SARS-CoV-2

Единствен тест во државата кој детектира 4 гени на вирусот

Teste të certifikuara INSTAND për COVID-19

Kontroll i jashtëm i cilësisë

Лабораториски анализи кај пациенти со COVID-19

Најчести лабораториски отстапувања при COVID-19

INVESTIM I RI

Për pranim të sigurt të pacientëve dhe robot i ri shumë i sofistikuar për testet e COVID-19

Risi! Test për Interleukin-6 (IL-6)

Marker për gjendje inflamatore dhe infektive

HYRJA 2 për test të COVID-19

Gjendet në pjesën e pasme të objektit

Zgjidhje komplete laboratorike për COVID-19

Për termin ju lutem të kontaktoni 071/278-529, 078/218-731

DHURIMI

5.000 RT Rеаl-Time PCR teste pa pagesë për detektimin e koronavirusit (COVID-19)

PANELE RESPIRATORE MOLEKULARE

PËRSOSMËRINË E KEMI NË GJAK

Lajmërim për pacientë

Lajmërim për doktorë

Analiza (Çmimore)

Shihni listën komplete të analizave me çmimet përkatëse

Më shumë

Lokacioni

LOKACIONI 1
Lagj. Taftalixhe Më shumë
LOKACIONI 2
Lagj. Aerodrom Më shumë
LOKACIONI 3
Tetovë Më shumë

Si të përgatiteni?

Lexoni informacione më të detajuara se si të përgatiteni para përpunimit të analizave të caktuara laboratorike.

Vizitë shtëpiake

Stafet tona mobile janë të gatshme të vijnë në shtëpinë Tuaj, ordinanca dhe spitale, me qëllim të marrin material për analiza. Ju lutemi nëse keni nevojë për ndonjë lloj të tillë shërbimi, e kryeni atë me vetëm një njoftim një ditë më parë, në telefonat tanë 02/3179-001 ose 075/211-406.

Akreditime dhe certifikime

Me kënaqësi Ju informojmë që Laboratori Avicena fitoi Certifikatë për akreditim në përputhje me standardin MKS MKS EN ISO 17025:2006,të lëshuar nga Instituti për Akreditim në R. e Maqedonisë.

FAKTE PËR AVICENA

  • të punësuar
  • pacientë të kënaqur
  • vite përvojë
  • laboratorë

MEDIAT SOCIALE

NGJARJE I RISI