Laboratori Avicena me pjesëmarrje në Simpoziumin e 24-të të ZLOM-SM (SHMMP-MF) me pjesëmarrje ndërkombëtare

Të nderuar,

E kemi për kënaqësi që t’ju informojmë se Laboratori Avicena morri pjesë në Simpoziumin e 24-të të Shoqatës së mjekëve për mjekësi të përgjithshme / mjekësi familjare të Maqedonisë me pjesëmarrje ndërkombëtare dhe e shënoi Jubileun “70 vjet nga ekzistimi i Shoqatës”. Kjo ngjarje u mbajt në periudhën nga 2 - 4 Nëntor të vitit 2017 në hotelin Aleksandar Palas në Shkup.

Laboratori Avicena morri pjesë me tendë ekspozuese në të cilën të gjithë të pranishmit kishin mundësinë që të njihen me testet dhe metodat më të reja diagnostikuese të drejtuara për parandalim, avancim të shëndetit dhe diagnostikim në kohë të sëmundjeve të ndryshme.