Laboratori Avicena sponsor i ngjarjes Gara e Grave - Maratona e Shkupit 2016

Të dielë në datën 10 Prill 2016, si pjesë e garave promovuese të Maratonës së Shkupit Viz Er 2016, do të mbahet GARA E GRAVE - e katërta sipas rradhës

Si institucion që gjithmonë kujdeset për përparimin e shëndetit dhe i mbështet sportin dhe zakonet e shëndetshme, Laboratori Avicena do të jetë pjesë e kësaj ngjarjeje. Urdhëroni në panelin tonë promovues në Parkun e qytetit tek Shkollka të dielën. Më shumë informacione për ngjarjen lexoni në këtë link:

http://skopskimaraton.com.mk/zenskatrka2016