Fëmijët nga Kopshti ndërkombëtar St.Paul në vizitë në Laboratorin Avicena.

Fëmijët nga Kopshti ndërkombëtar St.Paul na zbukuruan ditën me vizitën e tyre në Laboratorin Avicena.

Stafi profesional i Avicenës u uroi një mirëseardhje të ngrohtë. Derisa dëgjonin me vëmendje dhe e shinin laboratorin tonë stafi u kujdes në mënyrë përkatëse të moshës që ta prezanotjë çdo sektor më vete dhe ti njohë fëmijët me punën në një laborator.

Fëmijët plot me impresione dhe përshtypje, dhe disa prej tyre me dëshirë që të gjenden në pardesynë e bardhë, në fund të vizitës ato iu lëshuan lojrave, shoqërisë dhe zbavitjes që e ofron Këndi ynë për fëmijë.