Laboratori Avicena me pjesëmarrje në aksionin e madh ekologjik për pastrimin e Komunës Karposh

Të shtunë (13.04.2019) Laboratori Avicena morri pjesë në aksionin ekologjik më të madh deri tani për pastrim të Komunës Karposh.

Në këtë aksion të suksesshëm ekologjik në organizim të Komunës Karposh morën pjesë  shumë subjekte të përgjegjshme shoqërore dhe kishte për qëllim ndërgjegjësimin për mjedisin rrethues përveç kujdesit vijues dhe të përditshëm për higjienën publike, sepse secili mban përgjegjësi për një mjedis jetësor të shëndetshëm dhe të pastër.