Informacion për orarin e punës për muajt korrik dhe gusht

Ju informojmë që duke filluar nga data 13.07.2020 (të hënë) dhe deri më datën 04.09.2020 (të hënë), Laboratori Avicena do të punojë me orar pune veror në të gjitha 3 lokacionet:

 

Lokacioni 1 (lagja Taftalixhe)

TË HËNË – TË PREMTE

Orari i punës nga ora 07.00 - 19.30

TË SHTUNË (vlen edhe për datën 11.07.2020)

Orari i punës nga ora  07.00 - 14.00 për të gjithë pacientët 

Orari i punës nga ora  07.00 - 19.00 për teste për COVID-19

 

Lokacioni 2 (lagja Aerodrom)

TË HËNË – TË PREMTE

Orari i punës nga ora  07.00 - 14.00

TË SHTUNË

Orari i punës nga ora  08.00 - 14.00

 

Lokacioni 3 (Tetovë)

TË HËNË – TË PREMTE

Orari i punës nga ora  07.00 - 14.00

TË SHTUNË

Orari i punës nga ora  08.00 - 14.00