Vizite e organizuar e nxenesve te klases 3-te te shkolles fillore " Luben Llape" - Shkup.

Ne kuader te programit edukativo arsimore nga lenda shoqerore per klasen e trete  me kerkese te SH.F " Luben Llape"- SHkup , kishit  kenaqesi te organizonim vizite ne Laborarorin Avicena per nxenesit e lll-4 nga shkolla e lartepermendur.
 
Gjate kohes se vizites nxenesit u njoftuan me rolin e nje laboratori,menyren se si meret dhe analizohen  matrialet ,si te kujdesen per shendetin e tyre, gjithashtu u informuan dhe pane nje figure te qarte per nje profesion te mundeshem ne te ardhmen : teknik laboratori, inxhinjer biokimise , mjeke specialiste te biokimise klinike dhe mjeke specialiste te mikrobiologjise.
 
Nga ana e te punsuarve te OPSH AVICENA- laboratori , femijet u njohen me hapsirat e punes ,aparaturat dhe me aktivitetet themelore te laboratorit.Ne vecanti  femijeve u zgjoi interes aparati per vizuelizimin e eneve te gjakut.
Ne funde, pjese e pashemangeshme ishte vizita e hapsires per femije e cila eshte e paisur me objekte-lodra dedikuar femijeve.