Gezuar festat e Krishlindjes dhe Vitin e RI nga stafi I Laboratorit Avicena

Me sinqeritetin me te madhe ju falemanderojme per bashkepunimin dhe besimin e deritanishem.
Ju urojme Gezuar festat dhe ju deshirojme shendet ,fat dhe sukses ne Vitin 2017.