fbpx

PAKETË E PLOTË TESTI PËR COVID-19 (Test molekular + Test kuantitativ për antitrupa IgM+IgA dhe IgG)

PAKETË E PLOTË TESTI PËR COVID-19 (Test molekular + Test kuantitativ për antitrupa IgM+IgA dhe IgG)

цена 3700