fbpx

-10% ZBRITJE PËR ANALIZAT PRIVATE ME NLB CLUB

Laboratori Avicena në bashkëpunim me NLB banka dhe NLB Club për të gjithë klientët e saj që posedojnë kartë NLB Club u mundëson -10% zbritje për analizat private të disponueshme në Laboratorin Avicena.
Zbritja mund të përdoret  në të gjithë laboratorët e Avicena thjesht duke e treguar kartën tuaj NLB Club.

Në mënyrë më të detajuar mund të lexoni në faqen e internetit të NLBClub.

*Zbritja vlen për të gjitha analiza private të disponueshme në Laboratorin Avicena
përveç analizave molekulare dhe biokimike për  COVID-19, dhe analizat gjenetike:

BabyTest Plus, BabyTest Advanced, Mama Gene,
OncoGene, EpilepsyGene Profile, Cardio GeneProfile, Preconception GeneProfile.