fbpx

Orari i punës 8.9.2022

Të nderuar klientë,
Ju njoftojmë se për shkak të festës së Pavarësisë në vendin tonë, me datë 8.9.2022 Laboratori Avicena do të punojë me orar të reduktuar në të gjitha lokacionet:
Lokacioni 1: Shkup, Taftalidze (Blv. 8 Shtator Nr.2)
Orari i punës nga 7 e mëngjesit deri në 14 pasdite
Mostrat për COVID-19 PCR dhe testin e shpejtë të antigjenit do të merren në HYRJE 2 nga ora 07:00 deri në orën 14:00.

Lokacioni 4: Tetovë (Rr. Blagoja Toska Nr. 222)
Orari i punës nga ora 07:00 deri në 13:00
Mostrat për testin PCR për COVID-19 do të merren nga ora 07:00 deri në orën 11:00, mostrat për testin e shpejtë të antigjenit do të merren nga ora 07:00 deri në 13:00.

Laboratorët në Shkup, Aerodrom dhe Shkup, Kisella Voda do të mbyllen të enjten më 8.9.2022.