fbpx

VERACITY- testi prenatal joinvaziv i gjeneratës së ardhshme për zbulimin e: aneuploideve dhe mikrodelecioneve (mostra: gjaku i nënës)

VERACITY- testi prenatal joinvaziv i gjeneratës së ardhshme për zbulimin e: aneuploideve dhe mikrodelecioneve (mostra: gjaku i nënës)

цена 31900