fbpx

Дознај повеќе

05.12.2023

Работно време 8.12.2023

04.12.2023

Ви ја претставуваме можноста за самостојно земање примерок за ХПВ тест, во домашни услови, без посета на гинеколог

01.12.2023

Намалена цена на HPV тест

15.11.2023

Авицена Лабораторија на првиот конгрес на југо-источен европски форум за ХПВ

07.11.2023

НОВО! Фолна киселина и срцев биомаркер NT Pro-BNP

02.11.2023

МЕСЕЦ НА МАШКО ЗДРАВЈЕ! Промотивен попуст на PSA тест

Woman practicing yoga balancing on one leg
Young,Pregnant,Woman,With,Her,Family,At,Home
VERAgene

Единствениот неинвазивен
пренатален тест кој вклучува
примерок од идниот татко

Детско катче
PlayPlay
Детско катче

Ново, уникатно место за деца

Little girl blowing flower petals from her hands in the sunlight
Алерготестови

Дознајте ја вистинската
причина за вашите алергии

хтррфџ
Oreana

Неонатален скрининг

хтррфџ
PreSENTIA

Генетски панели за
наследни видови на рак

хтррфџ
Rodinia

Генетски панели за
неплодност
кај мажи и жени

previous arrow
next arrow

Дознај повеќе

05.12.2023

Работно време 8.12.2023

04.12.2023

Ви ја претставуваме можноста за самостојно земање примерок за ХПВ тест, во домашни услови, без посета на гинеколог

01.12.2023

Намалена цена на HPV тест

15.11.2023

Авицена Лабораторија на првиот конгрес на југо-источен европски форум за ХПВ

07.11.2023

НОВО! Фолна киселина и срцев биомаркер NT Pro-BNP

02.11.2023

МЕСЕЦ НА МАШКО ЗДРАВЈЕ! Промотивен попуст на PSA тест

Woman practicing yoga balancing on one leg
Young,Pregnant,Woman,With,Her,Family,At,Home
VERAgene

Единствениот неинвазивен
пренатален тест кој вклучува
примерок од идниот татко

Детско катче
PlayPlay
Детско катче

Ново, уникатно место за деца

Little girl blowing flower petals from her hands in the sunlight
Алерготестови

Дознајте ја вистинската
причина за вашите алергии

хтррфџ
Oreana

Неонатален скрининг

хтррфџ
PreSENTIA

Генетски панели за
наследни видови на рак

хтррфџ
Rodinia

Генетски панели за
неплодност
кај мажи и жени

previous arrow
next arrow

Дознај повеќе

05.12.2023

Работно време 8.12.2023

04.12.2023

Ви ја претставуваме можноста за самостојно земање примерок за ХПВ тест, во домашни услови, без посета на гинеколог

01.12.2023

Намалена цена на HPV тест

15.11.2023

Авицена Лабораторија на првиот конгрес на југо-источен европски форум за ХПВ

07.11.2023

НОВО! Фолна киселина и срцев биомаркер NT Pro-BNP

02.11.2023

МЕСЕЦ НА МАШКО ЗДРАВЈЕ! Промотивен попуст на PSA тест

Woman practicing yoga balancing on one leg
Young,Pregnant,Woman,With,Her,Family,At,Home
VERAgene

Единствениот неинвазивен
пренатален тест кој вклучува
примерок од идниот татко

Детско катче
PlayPlay
Детско катче

Ново, уникатно место за деца

Little girl blowing flower petals from her hands in the sunlight
Алерготестови

Дознајте ја вистинската
причина за вашите алергии

хтррфџ
Oreana

Неонатален скрининг

хтррфџ
PreSENTIA

Генетски панели за
наследни видови на рак

хтррфџ
Rodinia

Генетски панели за
неплодност
кај мажи и жени

previous arrow
next arrow

Дознај повеќе

05.12.2023

Работно време 8.12.2023

04.12.2023

Ви ја претставуваме можноста за самостојно земање примерок за ХПВ тест, во домашни услови, без посета на гинеколог

01.12.2023

Намалена цена на HPV тест

15.11.2023

Авицена Лабораторија на првиот конгрес на југо-источен европски форум за ХПВ

07.11.2023

НОВО! Фолна киселина и срцев биомаркер NT Pro-BNP

02.11.2023

МЕСЕЦ НА МАШКО ЗДРАВЈЕ! Промотивен попуст на PSA тест

Woman practicing yoga balancing on one leg
Young,Pregnant,Woman,With,Her,Family,At,Home
VERAgene

Единствениот неинвазивен
пренатален тест кој вклучува
примерок од идниот татко

Детско катче
PlayPlay
Детско катче

Ново, уникатно место за деца

Little girl blowing flower petals from her hands in the sunlight
Алерготестови

Дознајте ја вистинската
причина за вашите алергии

хтррфџ
Oreana

Неонатален скрининг

хтррфџ
PreSENTIA

Генетски панели за
наследни видови на рак

хтррфџ
Rodinia

Генетски панели за
неплодност
кај мажи и жени

previous arrow
next arrow

Дознај повеќе

05.12.2023

Работно време 8.12.2023

04.12.2023

Ви ја претставуваме можноста за самостојно земање примерок за ХПВ тест, во домашни услови, без посета на гинеколог

01.12.2023

Намалена цена на HPV тест

15.11.2023

Авицена Лабораторија на првиот конгрес на југо-источен европски форум за ХПВ

07.11.2023

НОВО! Фолна киселина и срцев биомаркер NT Pro-BNP

02.11.2023

МЕСЕЦ НА МАШКО ЗДРАВЈЕ! Промотивен попуст на PSA тест

Woman practicing yoga balancing on one leg
Young,Pregnant,Woman,With,Her,Family,At,Home
VERAgene

Единствениот неинвазивен
пренатален тест кој вклучува
примерок од идниот татко

Детско катче
PlayPlay
Детско катче

Ново, уникатно место за деца

Little girl blowing flower petals from her hands in the sunlight
Алерготестови

Дознајте ја вистинската
причина за вашите алергии

хтррфџ
Oreana

Неонатален скрининг

хтррфџ
PreSENTIA

Генетски панели за
наследни видови на рак

хтррфџ
Rodinia

Генетски панели за
неплодност
кај мажи и жени

previous arrow
next arrow

Дознај повеќе

05.12.2023

Работно време 8.12.2023

04.12.2023

Ви ја претставуваме можноста за самостојно земање примерок за ХПВ тест, во домашни услови, без посета на гинеколог

01.12.2023

Намалена цена на HPV тест

15.11.2023

Авицена Лабораторија на првиот конгрес на југо-источен европски форум за ХПВ

07.11.2023

НОВО! Фолна киселина и срцев биомаркер NT Pro-BNP

02.11.2023

МЕСЕЦ НА МАШКО ЗДРАВЈЕ! Промотивен попуст на PSA тест

Woman practicing yoga balancing on one leg
Young,Pregnant,Woman,With,Her,Family,At,Home
VERAgene

Единствениот неинвазивен
пренатален тест кој вклучува
примерок од идниот татко

Детско катче
PlayPlay
Детско катче

Ново, уникатно место за деца

Little girl blowing flower petals from her hands in the sunlight
Алерготестови

Дознајте ја вистинската
причина за вашите алергии

хтррфџ
Oreana

Неонатален скрининг

хтррфџ
PreSENTIA

Генетски панели за
наследни видови на рак

хтррфџ
Rodinia

Генетски панели за
неплодност
кај мажи и жени

previous arrow
next arrow

Дознај повеќе

05.12.2023

Работно време 8.12.2023

04.12.2023

Ви ја претставуваме можноста за самостојно земање примерок за ХПВ тест, во домашни услови, без посета на гинеколог

01.12.2023

Намалена цена на HPV тест

15.11.2023

Авицена Лабораторија на првиот конгрес на југо-источен европски форум за ХПВ

07.11.2023

НОВО! Фолна киселина и срцев биомаркер NT Pro-BNP

02.11.2023

МЕСЕЦ НА МАШКО ЗДРАВЈЕ! Промотивен попуст на PSA тест

Woman practicing yoga balancing on one leg
Young,Pregnant,Woman,With,Her,Family,At,Home
VERAgene

Единствениот неинвазивен
пренатален тест кој вклучува
примерок од идниот татко

Детско катче
PlayPlay
Детско катче

Ново, уникатно место за деца

Little girl blowing flower petals from her hands in the sunlight
Алерготестови

Дознајте ја вистинската
причина за вашите алергии

хтррфџ
Oreana

Неонатален скрининг

хтррфџ
PreSENTIA

Генетски панели за
наследни видови на рак

хтррфџ
Rodinia

Генетски панели за
неплодност
кај мажи и жени

previous arrow
next arrow

КОНТАКТ ЦЕНТАР: 02 3179 001

2000000

задоволни пациенти

110

вработени

18

години искуство

4

лаборатории

Социјални медиуми