fbpx

Работно време

Локација 1 - Скопје

Бул. 8-ми Септември бр. 2, лок. 1, населба Тафталиџе
02 3179 001
lab@avicenalab.com.mk
Понеделник-Петок: 07:00-19:30
Сабота: 07:00-14:00
Телефони за закажување тест за COVID-19:
071/269-623; 072/319-850

ЛОКАЦИЈА 1

Нас. Тафталиџе - Скопје

Локација 2 - Скопје

Бул. Јане Сандански бр. 13-1/А, населба Аеродром
02 3179 001
Понеделник - Петок: 07:00 - 18:00
Сабота: 08:00 - 14:00

ЛОКАЦИЈА 2

Нас. Аеродром - Скопје

ЛОКАЦИЈА 3

ул.Мариовска бр.2-А, населба Кисела Вода
02 3179 001
Пон - пет од 7 до 15 часот; Сабота од 8 - 14 часот

ЛОКАЦИЈА 3

Кисела Вода

Локација 4 - тетово

ул. Благоја Тоска бр.222, 1200 Тетово
02 3179 001
labtetovo@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00-15:00
Сабота: 8:00 - 14:00 (PCR тест за COVID-19 во сабота до 12 часот)
Телефони за закажување тест за COVID-19:
071/269-623; 072/319-850

ЛОКАЦИЈА 4

Тетово

Контактирајте нÈ