fbpx

Детско катче

Во склоп на нашата лабораторија во Скопје, населба Тафталиџе отвораме комплетно нов, уникатен простор за прием на дечиња, со цел подобрување на корисничкото искуство и овозможување на квалитетна грижа за здравјето на нашите најмали клиенти.

Новото детско катче се наоѓа веднаш до влезот на хотелот „ТЦЦ Гранд Плаза“, ориентиран кон бул. „8 Септември“. Просторот е целосно реновиран, преуреден и уникатно дизајниран, се состои од приемен дел, чекална и две простории наменети за земање примероци и друг материјал исклучиво за дечиња и трудници. Со ова се овозможува децата да имаат посебен интерактивен простор само за нив.

Детското катче е соодветно опремено и прилагодено за потребите и интересите на децата од најразлична возраст и има единствена цел, престојот во лабораторија да биде исполнет со забава, игра и смеа.

Како приватна здравствена установа постојано се ориентираме кон нови инвестиции за своите клиенти и општеството, и понaтаму ќе продолжиме со посебно внимание да се грижиме за најмалите и најмилите клиенти на нашата лабораторија. Покрај овој простор, во функција ставаме и простории за прием на деца во склоп на нашите лаборатории во населбата Аеродром и во населбата Кисела Вода.

Галерија од детското катче во Авицена Лабораторија населба Тафталиџе: