Објавено на: 17.06.2021

Намалени цени на тестовите за COVID-19

Почнувајќи од 17.06.201 година Авицена Лабораторија за своите клиенти воведува нови пониски цени на тестовите за COVID-19: COVID-19 молекуларен PCR тест за едно лице –...

Објавено на: 15.06.2021

Работно време 18.06.2021

Почитувани клиенти, Сакаме да ве известиме дека поради престојниот празник на 18.06.2021 година, Авицена Лабораторија ќе работи со изменето работно време на сите локации. Локација...

Објавено на: 10.06.2021

НОВО! PCR молекуларен метод на детекција на Chlamydia trachomatis

Ве информираме дека во Авицена Лабораторија e достапен нов високосензитивен тест за молекуларна детекција на Chlamydia trachomatis. Покрај класичниот метод на директна имунофлуоресценција, во Авицена...

Објавено на: 27.05.2021

Нов, проширен генетски панел за тромбоза

Ве информираме дека во Авицена Лабораторија е достапен нов, проширен генетски панел за детекција на 12 полиморфизми на гени, кои се поврзани со зголемен ризик...

Објавено на: 25.05.2021

Авицена Лабораторија го услужи својот 2 милионити клиент

Со задоволство ве информираме дека Авицена Лабораторија го услужи својот 2 милионити клиент. По тој повод, тимот на Авицена Лабораторија и приреди пријатно изненадување, и...

Објавено на: 25.05.2021

Авицена Лабораторија повторно дел од најголемиот донаторски хепенинг под мотото „Нахрани 10.000“

Веќе четврта година по ред ја остваруваме нашата општествено одговорна должност и сме дел од најголемиот донаторски хепенинг под мотото „Нахрани 10.000“ организиран од страна на...

Локација 1 - Скопје

Бул. 8-ми Септември бр. 2, лок. 1, 1000 Скопје
+389 2 3179 001
lab@avicenalab.com.mk
Понеделник-Петок: 07:00-19:30 | Сабота: 07:00-14:00 (до 19:00 само за COVID-19)

Локација 2 - Скопје

Бул. Јане Сандански бр. 48, 1000 Скопје
+389 2 2477 345
lab2@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00 - 14:00 | Сабота: 08:00 - 14:00

Локација 3 - тетово

Бул. Благоја Тоска бр.222, 1200 Тетово
+389 44 355 550; +389 44 355 551
labtetovo@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00-14:00 | Сабота: 08:00 - 14:00