Објавено на: 15.06.2021

Working hours 18.06.2021

Dear clients, We would like to inform you that due to the upcoming holiday on June 18, 2021, Avicenna Laboratory will work with changed working...

Објавено на: 10.06.2021

NEW! PCR molecular method of detection of Chlamydia trachomatis

We would like to inform you that a new highly sensitive test for molecular detection of Chlamydia trachomatis is available at Avicena Laboratory.In addition to...

Објавено на: 27.05.2021

New, expanded genetic test for the detection of thrombosis

We would like to inform you that a new expanded genetic panel for the detection of thrombosis is available in Avicena Laboratory. Detects 12 genes...

Објавено на: 21.05.2021

Avicena Laboratory has welcomed the 2 millionth client

We are pleased to announce that Avicena Laboratory has welcomed 2 millionth customer. For this occasion, the team of Avicena Laboratory organized a pleasant surprise...

Објавено на: 20.05.2021

Avicena Laboratory was part of the largest donation “Feed 10,000”

For the fourth year in a row we are part of the largest donation happening under the motto “Nahrani 10.000” organized by “Site siti” and...

Објавено на: 12.05.2021

PCR test for COVID-19, results the same day

Поради големиот број на инвестиции кои ги реализиравме во изминатиот период и отворањето на дополнителните 3 пунктови на отворено за земање на примероци (брис) за...

Location 1 -Skopje

Бул. 8-ми Септември бр. 2, лок. 1, 1000 Скопје
+389 2 3179 001
lab@avicenalab.com.mk
Понеделник-Петок: 07:00-19:30 | Сабота: 07:00-14:00 (до 19:00 само за COVID-19)

Локација 2 - Скопје

Бул. Јане Сандански бр. 48, 1000 Скопје
+389 2 2477 345
lab2@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00 - 14:00 | Сабота: 08:00 - 14:00

Локација 3 - тетово

Бул. Благоја Тоска бр.222, 1200 Тетово
+389 44 355 550; +389 44 355 551
labtetovo@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00-14:00 | Сабота: 08:00 - 14:00