Закажете тестирање

Тестовите за COVID-19 се работат само во следните лаборатории:

 Локација 1 (нас. Тафталиџе)

🕖Понеделник – сабота (07.00 – 19.00 часот)

🕗 Недела (08.00-13.00 часот)

 Локација 3 (Тетово)

🕗Понеделник – петок (08.00 – 14.00 часот)

🕗Сабота (08.00 – 13.00 часот)

ТЕЛЕФОНИ ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ TEСТ ЗА COVID-19

071/278-529 | 078/218-731 | 071/269-623 | 072/319-850

Одредување на IgG антитела кон SARS-CоV-2 се прави на сите 3 локации, без претходно закажување!

При посетата на лабораторија за тест за COVID-19, задолжително треба да се пополни „Прашалник за пациенти за тест за COVID-19" со сите барани податоци. Прашалникот можете да го преземете со клик на линковите во продолжение:

ПРАШАЛНИК ЗА ПАЦИЕНТИ ЗА ТЕСТ ЗА COVID-19 (на македонски јазик)

ПРАШАЛНИК ЗА ПАЦИЕНТИ ЗА ТЕСТ ЗА COVID-19 (на англиски јазик)

Лицата со COVID-19 можат да ги направат сите неопходни лабораториски анализи во текот на лекувањето, во делот за COVID-19, со претходно закажување на посочените телефонските броеви.

Локација 1 - Скопје

Бул. 8-ми Септември бр. 2, лок. 1, 1000 Скопје
+389 2 3179 001
lab@avicenalab.com.mk
Понеделник-Петок: 07:00-19:30 | Сабота: 07:00-14:00 (до 19:00 само за COVID-19)

Локација 2 - Скопје

Бул. Јане Сандански бр. 48, 1000 Скопје
+389 2 2477 345
lab2@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00 - 14:00 | Сабота: 08:00 - 14:00

Локација 3 - тетово

Бул. Благоја Тоска бр.222, 1200 Тетово
+389 44 355 550; +389 44 355 551
labtetovo@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00-14:00 | Сабота: 08:00 - 14:00