fbpx

NGJARJE I RISI

02.11.2023

MUAJI I SHËNDETIT TË BURRAVE! Zbritje promovuese në testin PSA

04.09.2023

Si t’i përgatisni fëmijët tuaj për analiza laboratorike

29.08.2023

Laboratori Avicena po hap ambiente të reja unike për pritjen e fëmijëve

27.06.2023

10% zbritje në panelet e infeksioneve gastrointestinale

15.06.2023

Ndërrimi i orarit të punës – Kisela Voda

22.05.2023

Mbështetja e Kongresit të 5-të të Shoqatës së Mjekëve të Mjekësisë Familjare të Përgjithshme (ZLOM-SM)

Young,Pregnant,Woman,With,Her,Family,At,Home
VERAgene

I vetmi test joinvaziv prenatal që përfshin një mostër nga babai i ardhshëm

Детско катче
PlayPlay
Little girl blowing flower petals from her hands in the sunlight
Alergjitë

Zbuloni shkakun e
vërtetë të alergjive tuaja

Woman practicing yoga balancing on one leg
Bioflor

Testi molekular për mikroflora
vaginale të çrregulluar tek gratë

хтррфџ
Oreana

Ekzaminimi neonatal

федњадсфц
PreSENTIA

Panele gjenetike për
kanceret trashëgimore

thf
Rodinia

Panelet e infertilitetit
të meshkujve dhe femrave

previous arrow
next arrow

NGJARJE I RISI

02.11.2023

MUAJI I SHËNDETIT TË BURRAVE! Zbritje promovuese në testin PSA

04.09.2023

Si t’i përgatisni fëmijët tuaj për analiza laboratorike

29.08.2023

Laboratori Avicena po hap ambiente të reja unike për pritjen e fëmijëve

27.06.2023

10% zbritje në panelet e infeksioneve gastrointestinale

15.06.2023

Ndërrimi i orarit të punës – Kisela Voda

22.05.2023

Mbështetja e Kongresit të 5-të të Shoqatës së Mjekëve të Mjekësisë Familjare të Përgjithshme (ZLOM-SM)

Young,Pregnant,Woman,With,Her,Family,At,Home
VERAgene

I vetmi test joinvaziv prenatal që përfshin një mostër nga babai i ardhshëm

Детско катче
PlayPlay
Little girl blowing flower petals from her hands in the sunlight
Alergjitë

Zbuloni shkakun e
vërtetë të alergjive tuaja

Woman practicing yoga balancing on one leg
Bioflor

Testi molekular për mikroflora
vaginale të çrregulluar tek gratë

хтррфџ
Oreana

Ekzaminimi neonatal

федњадсфц
PreSENTIA

Panele gjenetike për
kanceret trashëgimore

thf
Rodinia

Panelet e infertilitetit
të meshkujve dhe femrave

previous arrow
next arrow

NGJARJE I RISI

02.11.2023

MUAJI I SHËNDETIT TË BURRAVE! Zbritje promovuese në testin PSA

04.09.2023

Si t’i përgatisni fëmijët tuaj për analiza laboratorike

29.08.2023

Laboratori Avicena po hap ambiente të reja unike për pritjen e fëmijëve

27.06.2023

10% zbritje në panelet e infeksioneve gastrointestinale

15.06.2023

Ndërrimi i orarit të punës – Kisela Voda

22.05.2023

Mbështetja e Kongresit të 5-të të Shoqatës së Mjekëve të Mjekësisë Familjare të Përgjithshme (ZLOM-SM)

Young,Pregnant,Woman,With,Her,Family,At,Home
VERAgene

I vetmi test joinvaziv prenatal që përfshin një mostër nga babai i ardhshëm

Детско катче
PlayPlay
Little girl blowing flower petals from her hands in the sunlight
Alergjitë

Zbuloni shkakun e
vërtetë të alergjive tuaja

Woman practicing yoga balancing on one leg
Bioflor

Testi molekular për mikroflora
vaginale të çrregulluar tek gratë

хтррфџ
Oreana

Ekzaminimi neonatal

федњадсфц
PreSENTIA

Panele gjenetike për
kanceret trashëgimore

thf
Rodinia

Panelet e infertilitetit
të meshkujve dhe femrave

previous arrow
next arrow

NGJARJE I RISI

02.11.2023

MUAJI I SHËNDETIT TË BURRAVE! Zbritje promovuese në testin PSA

04.09.2023

Si t’i përgatisni fëmijët tuaj për analiza laboratorike

29.08.2023

Laboratori Avicena po hap ambiente të reja unike për pritjen e fëmijëve

27.06.2023

10% zbritje në panelet e infeksioneve gastrointestinale

15.06.2023

Ndërrimi i orarit të punës – Kisela Voda

22.05.2023

Mbështetja e Kongresit të 5-të të Shoqatës së Mjekëve të Mjekësisë Familjare të Përgjithshme (ZLOM-SM)

Young,Pregnant,Woman,With,Her,Family,At,Home
VERAgene

I vetmi test joinvaziv prenatal që përfshin një mostër nga babai i ardhshëm

Детско катче
PlayPlay
Little girl blowing flower petals from her hands in the sunlight
Alergjitë

Zbuloni shkakun e
vërtetë të alergjive tuaja

Woman practicing yoga balancing on one leg
Bioflor

Testi molekular për mikroflora
vaginale të çrregulluar tek gratë

хтррфџ
Oreana

Ekzaminimi neonatal

федњадсфц
PreSENTIA

Panele gjenetike për
kanceret trashëgimore

thf
Rodinia

Panelet e infertilitetit
të meshkujve dhe femrave

previous arrow
next arrow

NGJARJE I RISI

02.11.2023

MUAJI I SHËNDETIT TË BURRAVE! Zbritje promovuese në testin PSA

04.09.2023

Si t’i përgatisni fëmijët tuaj për analiza laboratorike

29.08.2023

Laboratori Avicena po hap ambiente të reja unike për pritjen e fëmijëve

27.06.2023

10% zbritje në panelet e infeksioneve gastrointestinale

15.06.2023

Ndërrimi i orarit të punës – Kisela Voda

22.05.2023

Mbështetja e Kongresit të 5-të të Shoqatës së Mjekëve të Mjekësisë Familjare të Përgjithshme (ZLOM-SM)

Young,Pregnant,Woman,With,Her,Family,At,Home
VERAgene

I vetmi test joinvaziv prenatal që përfshin një mostër nga babai i ardhshëm

Детско катче
PlayPlay
Little girl blowing flower petals from her hands in the sunlight
Alergjitë

Zbuloni shkakun e
vërtetë të alergjive tuaja

Woman practicing yoga balancing on one leg
Bioflor

Testi molekular për mikroflora
vaginale të çrregulluar tek gratë

хтррфџ
Oreana

Ekzaminimi neonatal

федњадсфц
PreSENTIA

Panele gjenetike për
kanceret trashëgimore

thf
Rodinia

Panelet e infertilitetit
të meshkujve dhe femrave

previous arrow
next arrow

NGJARJE I RISI

02.11.2023

MUAJI I SHËNDETIT TË BURRAVE! Zbritje promovuese në testin PSA

04.09.2023

Si t’i përgatisni fëmijët tuaj për analiza laboratorike

29.08.2023

Laboratori Avicena po hap ambiente të reja unike për pritjen e fëmijëve

27.06.2023

10% zbritje në panelet e infeksioneve gastrointestinale

15.06.2023

Ndërrimi i orarit të punës – Kisela Voda

22.05.2023

Mbështetja e Kongresit të 5-të të Shoqatës së Mjekëve të Mjekësisë Familjare të Përgjithshme (ZLOM-SM)

Young,Pregnant,Woman,With,Her,Family,At,Home
VERAgene

I vetmi test joinvaziv prenatal që përfshin një mostër nga babai i ardhshëm

Детско катче
PlayPlay
Little girl blowing flower petals from her hands in the sunlight
Alergjitë

Zbuloni shkakun e
vërtetë të alergjive tuaja

Woman practicing yoga balancing on one leg
Bioflor

Testi molekular për mikroflora
vaginale të çrregulluar tek gratë

хтррфџ
Oreana

Ekzaminimi neonatal

федњадсфц
PreSENTIA

Panele gjenetike për
kanceret trashëgimore

thf
Rodinia

Panelet e infertilitetit
të meshkujve dhe femrave

previous arrow
next arrow

Vizitë në shtëpi!

☎ Prenotoni termin: 02 3179 001

2000000

Pacientë të kënaqur

110

Të punësuar

18

Vite përvojë

4

Laboratorë

MEDIAT SOCIALE