fbpx

Биби и Боби во Авицена Лабораторија

Биби, Боби и омилените зазулчиња го посетија нашето Детско катче, ја запознаа дада Елена и открија мноооогу нови нешта за нашата лабораторија.

Научија повеќе за добрите и оние лошите бактерии, за војската на белите крвни зрцна и за брисот кој како храбар истражувач ги наоѓа бактериите.

Погледнете зошто сите дечиња, дури и Биби и Боби сакаат да доаѓаат во нашата лабораторија.

Затоа што здравјето на децата е нај, нај, најважнооооо…