Молекуларни респираторни панели

За точна, брза и прецизна детекција на најголем број причинители одеднаш 

Донација на Авицена Лабораторија

Дел од најголемата хуманитарна донаторска акција ,,Нахрани 10.000"

Авицена Лабораторија со најдобра постер презентација

Освоено прво место на LabQualityDays2019 

Важно известување за пациенти

За евиденција на ЕМБГ и подигнување резултати од трето лице

Сексуално-преносливи инфекции

Тестови за ултрасензитивна и специфична молекуларна детекција и идентификација на причинители

Тест за морбили (мали сипаници)

Комплетно мени на тестови за детекција на причинители на осипни трески

Авицена Лабораторија со донација во Тетово

60 канти за отпадоци и 30 клупи за седење

Авицена Лабораторија во соработка со Проект Среќа

Здружение за хумано-општествен развој - Проект Среќа

Гастроинтестинални заболувања

Синдромско тестирање на причинители на гастроинтестинални заболувања

Авицена Лабораторија - Стручен состанок

Одржан на 15.05.2019 година во х. Александар Палас

Голема еко акција за чистење

Авицена Лабораторија беше дел од најголемата еко акција за чистење на Карпош

Авицена Лабораторија со хуманитарна акција

100 бесплатни пакет крвни анализи

Авицена Женска Трка 2019

Со рекорден број од над 2400 учеснички

Учество на „Run For Down“

Хуманитарна трка за децата со Даунов Синдром

НОВО! Тест за Hеlicobacter Pylori IgA

Известување за лабораториски упат 1 (ЛУ-1)

BABYTEST Plus/Advanced

Можност за плаќање на 3, 6, 9 и 12 рати без камата

НОВО! ГЕНЕТСКИ ПАНЕЛ ЗА ТРОМБОЗА

Real-Time PCR тест за истовремена детекција на 6 полиморфизми на гените за FACTOR V, FACTOR II и MTHFR

Специфичен липопротеински статус (Apo A-1 + Apo B + Lp [a])

Нов специфичен лабораториски пакет на анализи за проценка на ризик за настанување на кардиоваскуларни заболувања                                                               

Нова анализа! НЕ-4 + СА-125 (ROMA INDEX)

За дијагноза, мониторинг и процена на ризик на оваријален малигнитет

НОВО! Тест за авидитет за Toxoplasma IgG

НОВО! Генетски тест за интолеранција на лактоза

HPV - Human Papillomavirus

Најчесто поставувани прашања

СОВРШЕНСТВОТО НИ Е ВО КРВТА

Преземање на резултати за пациенти

најава за доктори

Анализи (Ценовник)

Погледнете ја комплетната листа на анализи со соодветните цени

Повеќе

Локации и контакти

ЛОКАЦИЈА 1
Нас. Тафталиџе, Комплекс Македонија Повеќе
ЛОКАЦИЈА 2
Нас. Аеродром, Три Бисери Повеќе
ЛОКАЦИЈА 3
Тетово Повеќе

Како да се подготвите?


Прочитајте подетални информации како да се подготвите пред изработка на одредени лабораториски анализи.

Домашна посета

Нашите мобилни екипи се подготвени да дојдат во Вашиот дом, ординација или болница, со цел да земат материјал за анализа. Ве молиме доколку имате потреба од ваков тип услуга, направете го тоа со најава еден ден однапред, на нашите телeфони 02/3179-001 или 075/211-406.

Акредитации и сертификации

Авицена Лабораторија e една од првите лаборатории на нашите простори која се здоби со Сертификат за акредитација за квалитет и компетентност на медицински лаборатории согласно стандардот MKC EN ISO 15189:2013.

ФАКТИ ЗА АВИЦЕНА

  • вработени
  • задоволни пациенти
  • години искуство
  • лаборатории

СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ

НОВОСТИ И НАСТАНИ