fbpx

Karriera

Позиција 1: Доктор специјалист по медицинска биохемија

Позиција 2: Доктор специјалист по микробиологија и паразитологија

Позиција 3: Медицински лаборанти - Скопје

апликација

    * Со притискање на копчето „испрати“ се согласувате личните податоци да се чуваат во датабаза на ПЗУ Авицена лабораторија за регрутација на кадар.
    * Повеќе информации околу заштита на лични податоци можете да прочитате во За нас > Политика на приватност и заштита на личните податоци.